Во овој момент, на Шведски - Македонски Речник има голем број на 11,647 зборови во шведски како 117,913 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го2,109,742 / изрази , меѓу 11,182 денес.
Тагови: Шведски - Македонски речник,Шведски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникШведски, Шведски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на svenskaengelskaordbok.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0197 / 0.0124 (20)
Вратете се на почетокот